Fotballprogresjon » Del 3

Del 3

Alder varierer

FPN | Hurtighet & Mentalitet

Et spesialtilpasset utviklingsprogram der vi kombinerer to av de viktigste egenskapene for en fotballspiller; hurtighetstrening og teoretisk/praktisk mental trening.

 

Kompetanse- og kunnskaps Camp for deg som ønsker kvalitet!

Hallgeir Martinsen driver OptimaltMentalt og har jobbet med FPN i litt over et år. Han er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i «Coaching og psykologi».

Hallgeir er også aktiv friidrettsutøver og er i Norgestoppen på 100m og 200m sprint. I tillegg er han utdannet kroppsøvingslærer, og underviser studenter i friidrett på Norges Idrettshøgskole, og utdanner kroppsøvingslærere.

Ved dette eventet kan dere være trygge på at deres barn/ spillere vil lære effektive og nye metoder for å bli raskere og lære mer om psykologiske egenskaper som er viktige for å bli den beste versjonen av seg selv, og ikke minst godt ivaretatt.

For at du kan melde deg på dette eventet er det en forutsetning at du har deltatt minst en gang på hver av de foregående kursene, del 1 og del 2.

  • 1 dags kurs (ca. 3.5 timer)
  • Begrensede plasser til 20 spillere
  • Deltakerne får et 4 ukers program i ettertid som de kan bruke i sin egentrening. Etter de 4 ukene kan man starte om igjen på programmet for å få en “de-load” periode.

Pris: 800 kr

Praktisk informasjon:

  • Kommer…

 

For kommende eventer og påmelding: https://fotballprogresjon.no/eventer/

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 38 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her

Sjekk ut våre eventer