Fotballprogresjon » FPN|Fotballskole Mallorca 2019 – Født 02-13

FPN|Fotballskole Mallorca 2019 – Født 02-13

FPN|Fotballskole Mallorca 2019 – Født 02-13

Nå kan du kombinere ferie på fantastiske Mallorca med en fotballskole av høyeste kvalitet. Fotballprogresjon Norge (FPN) vil kombinere det beste fra vår metodikk med det beste spansk fotball har å by på.

Prisen inkluderer:

  • 5 dagers kurs
  • Aktivitet fra 08.30-14.00
  • Ustyrspakke med drakt, shorts og strømper fra nike - Ekstra utstyrspakke kan bestilles på mail til post@fotballprogresjon.no (400 kr).
  • Topp moderne anlegg - Flott kunstgressbane
  • Topp kvalifiserte trenere
  • Lunsj hver dag

Til våre eventer i Spania vil vi benytte oss av topp skolerte trenere fra Spania. I tillegg vil det alltid være trenere fra FPN til stede

Fotballskolene deles inn i First-, Next- og EliteLevel:

FirstLevel (5-8 år) handler om å få flest mulig kvalitetstouch. Trenerne har hovedfokus på tilbakemeldinger på teknisk utførelse. I tillegg vil spillerne jobbe med blikk, valg og handling i forhold til taktisk forståelse av spillet.

I NextLevel (9-13 år) er hovedfokuset taktisk forståelse av spillet, gjennom blikk, valg og handling. Alle øvelsene vil inneholde taktiske elementer som; ballen, medspiller, motspiller, retning og mål.

EliteLevel (13-16 år er designet for å hjelpe spillerne fra det året de fyller 13 år til å nærme seg de kravene som stilles i den profesjonell  seniorfotballen. Alle øvelsene vil inneholde taktiske elementer som; ballen, medspiller, motspiller, retning og mål.

Fotballskolene på Mallorca arrangeres på Camp de futbol de Paguera, Mallorca (25 minutter fra Palma De Mallorca sentrum). Anlegget ligger 700 meter fra stranden i Paguera.

Trykk her for å se informasjonsskriv

Fra

15 Jul 2019

09.30

til

19 Jul 2019

14:00

lokasjon

07160 Peguera, Balearene, Spania

2450,-

kr

192 

pr. spiller

Påmelding

2450,- kr

Spillere

92 plasser igjen

Fyll inn informasjon om foresatte

Samtykker til at denne informasjonen lagres og brukes for å gjennomføre eventet og håndtere betaling. Samt lagring av kontaktinformasjon for utsendelse av informasjon om kommende eventer og tilbud. Jeg aksepterer også at informasjonen blir lagret for formålene nevnt på våres personvernside

Fyll inn spillerinformasjon

Spiller 1

Samtykker at FPN tar bilder og video av spilleren i forbindelse med eventet, samt kan publisere dette på FPNs sosiale medier, hjemmeside og bruke disse i markedsføringssammenheng.

Ordrebekreftelse til
Navn Navnesen

Email

Phone

Address

Billettalternativ
Antall
Pris pr.
Påmelding
1
2450,- kr

Rabattkode aktivert

Totalt: 2450,- NOK