Fotballprogresjon » FPN|Spiss & Keeper Camp – Født 04-08

FPN|Spiss & Keeper Camp – Født 04-08

FPN|Spiss & Keeper Camp – Født 04-08

«Gode målscorere og målvakter sørger for at laget vinner både kamper og titler» På dette kurset går vi i dybden på fotballspillets ide, det å score mål og det å hindre motstanderen i å score mål.

  • 2 dagers kurs, fra kl 09:45 - 16:00 begge dager (Obs. Send e-post for påmelding for 1 dag - ved fulltegnede eventer prioriteres de som melder seg på 2 dager)
  • Tak på 10 spillere per spissgruppe og 8 spillere per keepergruppe
  • Lunsj inkludert i prisen

«Gode målscorere og målvakter sørger for at laget vinner både kamper og titler»

På dette kurset går vi i dybden på fotballspillets ide, det å score mål og det å hindre motstanderen i å score mål. Kurset er spesialdesignet for «spesialistene» i et fotballag. Begge disse rollene blir fort litt glemt i klubbsammenheng, da det krever både kompetanse og resurser for å legge til rette for spesialtrening.

Angrepspillerne og keeperne jobber isolert før lunsj, mens vi slår dem sammen etter lunsj slik at de kan utvikle sine respektive ferdigheter og egenskaper i kamplike omgivelser og med kamplik motstand. Det gir et godt klima for utvikling.

NB! Du behøver ikke spille spiss på klubblaget ditt for å melde deg på, men du bør helst ha en offensiv rolle i laget (spiss, ving, midtbane).

Angrepsspillere: For utespillerne dreier det seg om å score mål, uansett hvilken posisjon man befinner seg i når muligheten kommer. Vi skal jobbe med å utvikle både individuelle-, relasjonelle-, og strukturelle rolleferdigheter og egenskaper, slik at du blir en mer effektiv og mer verdifull spiller for ditt lag. Viktige temaer i treninger er blant annet: Bevegelseskvalitet – Handlingsvalg – Første touch – Tempo – Vendingsferdighet – Tilslagsteknikker – Avslutningsteknikker – Evnen til å lese keeper – Evnen til å beholde roen i avslutningsøyeblikket.

Keepere: Målvakten er ikke bare lagets bakerste spiller, han er også lagets nr.1. For målvaktene dreier det seg om spesifikk ferdighetstrening der de får detaljert veiledning på viktige fysiske, tekniske og taktiske detaljer. Målvakten vil få mange repetisjoner på kampspesifikke situasjoner.

Kombinasjonen av teknisk keepertrening og kampspesifikk trening gjør målvakten godt rustet til å ta de utfordringene de møter i kamp.

Generelt: I tillegg til det fysiske, taktiske og tekniske, vil vi legge vekt på det mentale aspektet både gjennom teori og praksis. Vårt intensive program har fokus på læring og utvikling, med krav til kvalitet og seriøsitet. Vi garanterer topp kvalifiserte trenere som sørger for et profesjonelt og utviklingsbasert treningsmiljø på feltet. Våre trenere har et stort hjerte for utvikling av fotballspillere, og et ønske om en bedre hverdag for de som innehar de viktigste og vanskeligste posisjonene på et lag. Vi tilbyr god veiledning, tett oppfølging og masse feedback.

Tidsskjema for dagene:

09.45 – 10.15: Velkomstprat, fordeling av grupper
10.15 – 10.30: 1000 touch (oppvarming)
10.30 – 12.30: Øvelser på stasjoner - Keepere og spisser hver for seg (4 x 25 minutter)
12.30 – 13.30: Lunsj
13.30 – 13.40: Oppsummering så langt
13.40 – 13.55: 1000 touch (oppvarming)
14.00 – 16.00: Øvelser på stasjoner - Keepere og spisser samlet (4 x 25 minutter)

Fra

25 May 2019

09:45

til

26 May 2019

16:00

lokasjon

Bækkelagets Sportsklubb, Ekebergveien 101, 1178, Oslo

1295,-

kr

99 

pr. spiller

Standard

1295,- kr

Spillere

99 plasser igjen

Fyll inn informasjon om foresatte

Samtykker til at denne informasjonen lagres og brukes for å gjennomføre eventet og håndtere betaling. Samt lagring av kontaktinformasjon for utsendelse av informasjon om kommende eventer og tilbud. Jeg aksepterer også at informasjonen blir lagret for formålene nevnt på våres personvernside

Fyll inn spillerinformasjon

Spiller 1

Samtykker at FPN tar bilder og video av spilleren i forbindelse med eventet, samt kan publisere dette på FPNs sosiale medier, hjemmeside og bruke disse i markedsføringssammenheng.

Ordrebekreftelse til
Navn Navnesen

Email

Phone

Address

Billettalternativ
Antall
Pris pr.
Standard
1
1295,- kr

Rabattkode aktivert

Totalt: 1295,- NOK