Fotballprogresjon » FPN | Personvern

FPN | Personvern

FPN Personvern

Vi i FPN verner om dine personopplysninger og vil informere deg om at vi har oppdatert våre rutiner og retningslinjer i samsvar med GDPR (General Data Protection Regulation, EU nr 2016/679). Først og fremst bruker vi dine personopplysninger for å kunne administrere ditt kundeforhold og sende informasjon relatert til eventer. Vi passer på at ingen får innsyn i informasjon de ikke skal ha.

Hvilke personopplysninger vi behandler:

Fornavn: Benyttes for å representere kunden i kunderegister, fakturaregister, eventlister og mail. Vi kan søke på fornavn i våre administrasjonsverktøy.

Etternavn: Benyttes for å representere kunden i kunderegister, fakturaregister, eventlister og mail. Vi kan søke på fornavn i våre administrasjonsverktøy.

Fødselsår: Benyttes hovedsakelig for å verifisere brukeren i forhold til gruppeinndeling. Benyttes også for å ta frem statistikk på i forhold til våre kunder f.eks. hvor mange kunder har vi per alderstrinn. Fødselsdato er personlig og vises ikke for brukere på individnivå.

Adresse: Adresse benyttes til å kunne sende f.eks informasjon og faktura til kunden. Postadressen er personlig og vises ikke for andre brukere på individnivå.

Postnummer og sted: Postnummer og sted benyttes til å kunne sende f.eks informasjon og faktura til kunden. Postadressen er personlig og vises ikke for andre brukere på individnivå.

Epostadresse: Benyttes for kommunikasjon med kunden. F.eks. om fotballskoler, superweekend og PT økter. Vi kan også søke opp brukere ved hjelp av e-postadresse i våre administrasjonsverktøy. E-post er personlig og vises ikke for andre brukere. E-postadresse brukes også til fakturering og markedsføring av tjenester fra FPN. Ved utsendelse av faktura deles e-postadressen med en ekstern leverandør.

Spillerklubb: Benyttes hovedsakelig for å vite hvor geografisk kunden kommer fra, og for å vite hvilken klubb kunden spiller for.

Foreldrenavn: Foreldrenavn benyttes i forhold til at majoriteten av kundene er under18 år. Godkjenning for påmelding er en foresatt/myndig som godkjenner aktivitet hos FPN. Benyttes også i vårt kunderegister, fakturaregister og som kontaktperson.

Som kunde hos FPN skal du være trygg på at vi behandler dine personopplysninger etter gjeldende lover og regler, og du kan når som helst kontakte oss for å:

  • Be om å få slettet dine personopplysninger som FPN behandler
    • Endre dine personopplysninger som FPN behandler
    • Avregistrere deg fra våre nyhetsbrev og vår markedskommunikasjon
    • Få tilgang til alle personopplysninger FPN har lagret om deg

Send en e-post til post@fotballprogresjon.no om du har spørsmål om FPN vern av personopplysninger.