Fotballprogresjon » FPN|Mallorca hoteller

FPN|Mallorca hoteller

Fra alder 6 – 16

FPN | Mallorca hoteller

Vi anbefaler ett hotell i Peguera til alle som skal på fotballskolene til FPN på Mallorca.

Seramar Hotel Sunna Park – Paguera ****

Hotel Seramar Sunna Park har fantastisk utsikt over sjøen og passer bra for avslapning med familien, kun gåavstand til treningsanlegget i Paguera. Hotellet er plassert i et rolig og sentralt område hvor dere kan nyte nærhet til restauranter og gode tilbud. Blant annet er det 4 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Stedet gir også gode muligheter til fine gåturer, sykkelturer eller soling på stranden Palmira beach eller Camp de Mar beach.

Hotellet har alle slags fasiliteter og tilbud som vil gjøre familieferien på Mallorca uforglemmelig. Hotellet har også egen restaurant med en variert og god buffet.. Rommene har utsiktet utover bassenget og noen av rommene har sjøutsikt. Hotellet har både innendørs og utendørs basseng med eget område for barn. Dags- og kvelds underholdning, spa, spotsplass og mange flere fasiliteter. Ønsker dere å kunne gå til treningsanlegget og samtidig bo nesten på stranda velger dere dette hotellet.

For booking på hotellet, kontakt direktør Pepe Pardo, og si at dere skal på FPN Fotballskole.

Epost: jm_pardop@hotmail.com

Trykk her for å komme til hotellets hjemmeside

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 29 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her