Fotballprogresjon » FPN|Testbatteri

FPN|Testbatteri

Fra alder 8 – 12

FPN | Testbatteri

FPN| NextLevel Weekend er et spesialsydd og tilpasset utviklingsprogram over 2 dager for spillere som er over middels interessert i fotball. Dersom du er selvmotivert, liker utfordringer, er opptatt av å lære, samt elsker å trene på detaljer, er FPN| NextLevel Weekend noe for deg!

FPN har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben må vi nå våre kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspillere til å leve ut drømmen sin.

Test deg selv

Denne dagen er for de som ønsker å kartlegge sine tekniske og fysiske ferdigheter, og hvilke forbedringspotensiale en har som fotballspiller. Gode resultater gir også mulighet til å kvalifisere seg til vår egen “Hall of Fame” resultatliste.

Testene som gjennomføres utfordrer dine tekniske og fysiske ferdigheter som fotballspiller. Testene måler hvor god du er til å kontrollere ballen i lufta, hvor hurtig du er til å føre og vende med ball, samt hvor langt og hardt du skyter. Uten ball testes spenst, akselerasjon, topphastighet og vendingshurtighet.

I tillegg til å teste spillerne med våre tidtagningsutstyr (lasermåler og radarmåler), tar vi i bruk videofilming og videoanalyse. Dette for å kunne gi deg en enda bedre personlig analyse av detaljene som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller. I tillegg til analysen vil vi komme med tips om forbedringer, samt lage en kompetanseprofil med utviklingsmål for neste periode. Hver spiller vil også få med seg en utviklingsdagbok.

Tidsskjema for dagen:

09.45 – 10.15: Teori
10.15 – 10.30: 1000-touch (oppvarming)
10.30 – 13.00: Testbatteri
13.00: Oppsummering
13.15: Slutt

(Med forbehold om justeringer underveis)

Følgende tester som gjennomføres:

– Jon kanon (høyre og venstre fot) – måler skuddhastighet
– 30 meter test – måler topphastighet
– Jingle Jangle – måler akselerasjonshastighet og vendingshastighet.
– Ronaldo -testen – måler fotballspesifikk hurtighet m/ball
– Messi – testen – måler ballkontroll og vendingshurtighet m/ball
– Slangen m/ball – måler fotballspesifikk hurtighet m/ball
– Slangen u/ball – måler fotballspesifikk hurtighet u/ball.
– Sjongleringstesten – måler ballkontroll i lufta
– Verdens ende – måler lengden på langpasning
– Spenst testen – måler hopplengden (eksplosivitet)
– Presisjonstesten – måler pasning/skuddpresisjon

Pris: 890

For kommende eventer og påmelding: https://fotballprogresjon.no/eventer/

 

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 17 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her