Fotballprogresjon » 44 fotballspillere KLARE FOR STATOIL TALENTLEIR I STAVANGER

Nyheter

Les våre siste nytt

44 fotballspillere KLARE FOR STATOIL TALENTLEIR I STAVANGER

22 gutter og 22 jenter er tatt ut til treningsleiren, som er det nærmeste en 14-årig kommer en landslagssamling. Av disse er det bare 4 spillere som kommer fra Oslo.

2 av deltagerne fra Olso har vært i FPN-systemet over en lengre periode, både i form av ferdighetsøkter (PT), Fotballskoler, og SuperWeekend.

Fotballprogresjon Norge gratulerer Jenny Røsholm Olsen og Erik Botheim med uttaket.

Landslagskaptein Brede Hangeland står i spissen for nok en utgave av Statoils talentleir, der han skal inspirere og trene noen av Norges største fotballtalenter. 22 gutter og 22 jenter er tatt ut til treningsleiren, som er det nærmeste en 14-årig fotballspiller kommer en landslagssamling i Norge.
Hangeland er med som trener og ambassadør.

– Formålet med Statoils talentleir er å videreutvikle Norges mest lovende 14-åringer og gi dem et solid grunnlag for å kunne bli fotballspillere i toppklasse, sier Marius Rosenberg Amundsen, sponsorsjef i Statoil.

Blant spillere som tidligere har deltatt på Statoils Talentleir er Mats Møller Dæhli, Magnus Wolff Eikrem og Martin Ødegaard, som ble tidenes yngste Tippeliga-spiller da han debuterte for Strømsgodset i år.

Leave a Reply