Fotballprogresjon » FPN|Mallorca

FPN|Mallorca

Fra alder 6 – 16

FPN | Mallorca

Nå kan du kombinere ferie på fantastiske Mallorca med en fotballskole av høyeste kvalitet. Fotballprogresjon Norge (FPN) vil kombinere det beste fra sin metodikk med det beste spansk fotball har å by på.

FPN har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben må vi nå våre kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspillere til å leve ut drømmen sin.

Kombiner ferie og fotballskole på Mallorca – Paguera!

Til våre eventer i Spania vil vi benytte oss av topp skolerte trenere fra Spania. I tillegg vil det alltid være trenere fra FPN til stedet.

Eventene i Spania vil ha en tydelig FPN-DNA i form av struktur, oppbygging, og deler av innholdet. Ellers vil vi ha mer fokus taktisk trening og utvikling av fotballforståelse. Våre spanske trenere henter inspirasjon fra metodologien som har gjort det spanske landslaget til et av de beste i verden, og metodologiene som brukes av blant annet Barcelona og Real Madrid.

Merk! Dere bestiller selv reise og opphold.

Alle fotballskolene går over 5 dager, fra kl 08:30 – 13:30. Det legges opp til et spesifikt program rettet inn mot de ulike aldersgruppene. Alle dager avsluttes med en teorisekvens der vi går i dybden på viktige elementer som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller.

Fotballskolen på Mallorca gjennomføres i følgende perioder i 2021:

  • Kommer..
    • FPN | Next Level Fotballskole for gutter og jenter født i 2012 – 2003

Pris: 2 795 kr

Fotballskolene arrangeres på Paguera Sports centre. Med en flott kunstgressbane. Anlegget ligger kun noen få hundre meter fra hotellet som FPN skal bo på.

Trykk her for å lese mer om hotellet FPN skal bo på (Seramar hotel sunna park – Paguera)

Paguera er et trivelig badested med tre fine strender, lave hus, grønne trær langs gatene og masse småbutikker du kan stikke innom. Det er mye å velge mellom uansett om du søker strandliv, shopping eller tapasrestauranter. Byen ligger ligger kun 20-25 minutter fra Palma De Mallorca, som er den største byen og havnen på Mallorca.

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 29 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her

Sjekk ut FPN eventer på Mallorca 2021