Fotballprogresjon » FPN|Mallorca

FPN|Mallorca

Fra alder 8 – 16 år

 

FPN | Spania

Nå kan du kombinere ferie i Spania med en fotballskole av høyeste kvalitet. Fotballprogresjon Norge (FPN) vil kombinere det beste fra sin metodikk med det beste spansk fotball har å by på.

Fotballprogresjon Norge (FPN) har posisjonert seg som Skandinavias fremste aktør innen organisert personlig trening og spesialisert spillerutvikling for unge fotballspillere. I løpet av noen år har så mange som 38 spillere representert Norge på U-landslagene. Det gir et snitt på 3,8 spillere pr årskull. I tillegg har 19 av våre kunder signert proffkontrakter både i Norge og i Europeiske toppklubber. Dette er spillere som har deltatt på vårt PT-tilbud.

FPN har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben må vi nå våre kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspillere til å leve ut drømmen sin.

Kombiner ferie og fotballskole i Spania i 2022!

Fotballprogresjon Norge (FPN) inviterer deg til et intensivt og profesjonelt program med fokus på læring og utvikling. Vi stiller høye krav til våre deltagere når det kommer til oppførsel, fokus, kvalitet og seriøsitet.

Eventene vil ha en tydelig FPN-DNA i form av struktur, oppbygging, og deler av innholdet. Ellers vil vi ha mer fokus taktisk trening og utvikling av fotballforståelse. Våre spanske trenere henter inspirasjon fra metodikken som har gjort det spanske landslaget til et av de beste i verden, og metodikken som brukes av blant annet Barcelona og Real Madrid.

Til våre fotballskoler i Spania vil vi benytte oss av topp skolerte trenere fra Spania. I tillegg vil det alltid være trenere fra FPN til stedet. Det er topp kvalifiserte trenere med spesialisert kompetanse innen spillerutvikling.  Våre trenere er opptatt av å skape et godt utviklingsmiljø, og fremstår som dedikert og energisk på en positiv og entusiastisk måte.

Alle fotballskolene går over 5 dager, fra kl 08:30 – 13:30. Det legges opp til et spesifikt program rettet inn mot de ulike aldersgruppene. Alle dager avsluttes med en teorisekvens der vi går i dybden på viktige elementer som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller.

I disse dager jobbes det med lokasjon for fotballskolene i 2022. Vi kommer tilbake med mer informasjon…

 

FPN utstyrspakke på fotballskolene:

Vi må ta koronahensyn på våre fotballskoler, og vil derfor ikke dele ut treningstøy til alle deltagerne den første dagen. Vi opererer nå med en ny modell der alle påmeldte kjøper det de ønsker av FPN tøy via vår katalog hos Torshov Sport. Dersom du er med på flere skoler, slipper du å få det samme settet flere ganger, men kan i stedet velge noe annet fra vår katalog dersom det er ønskelig.

Det du bestiller via vår katalog kan du enten hente selv på Torshov Sport, eller du kan få det sendt hjem til deg med posten.

Du må sørge for å bestille treningstøy i god tid før fotballskolen – Gjerne så fort som mulig etter at du er påmeldt, da Torshov Sport til tider vil gå tomme for enkelte størrelser, og spesielt om alle bestiller samtidig rett føre skolene.

Den nye kolleksjonen er i fargen Burgunder med elementer og detaljer i Gull. Vi ønsker at alle deltagerne skal se like ut på våre fotballskoler. Minstekravet er derfor en treningstrøye (burgunder).

https://www.torshovsport.no/klubbservice/klubbkolleksjoner/oslo/fotballprogresjon-norge

 

Praktisk informasjon:

  • Kurset varer i 5 dager, fra kl 08:30 – 13:30
  • Fra alder 8-16 år
  • Vi har et tak på 12 spillere pr. gruppe
  • Deltagerne får servert lunch hver dag
  • Sted:
  • Pris:

En uke før kurset starter vil dere få et velkomstbrev på mail, med all nødvendig informasjon.

 

Metodikk

Våre prinsipper handler om å sette deltakerne i situasjoner som er kampspesifikke, slik at de kan utvikle både ferdigheter og fotballforståelsen  i et klima som er tett opp mot selve kampen. Både i form av kompleksitet, intensitet, balltempo, kamplike bevegelser, kroppsposisjonering, og orienteringsevnen. Vår oppgave er å sørge for at spillerne forstår forskjellen på et godt valg kontra et mindre godt valg, når ting går fort og i trange situasjoner.

Hos FPN er vår prioritet å utvikle fotballspilleren. Det er aldri kø på våre økter, du får ekstremt mange ballberøringer, du jobber omtrent like mye med begge bein, du jobber med vanskelige situasjoner og vanskelige betingelser. På alle våre eventer har vi et ekstra stort fokus på 1:1-situasjoner, både for å utvikle bedre driblere og bedre ballvinnere. Vi jobber alltid med Rondo-øvelser slik at vi kan utvikle både ferdigheter og forståelse i samme øvelse.

Gjennom bruk av utradisjonell teknologi, teoribasert kompetanseheving,  effektive treningsmetoder, samt tettere oppfølging og veiledning, skal vi sørge for at du får den utviklingen du fortjener.

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 29 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her

Sjekk ut FPN eventer på Mallorca 2021