Fotballprogresjon » FPN|Mallorca

FPN|Mallorca

Fra alder 6 – 16

FPN | Mallorca

Nå kan du kombinere ferie på fantastiske Mallorca med en fotballskole av høyeste kvalitet. Fotballprogresjon Norge (FPN) vil kombinere det beste fra sin metodikk med det beste spansk fotball har å by på.

FPN har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben må vi nå våre kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspillere til å leve ut drømmen sin.

Kombiner ferie og fotballskole på Mallorca!

Til våre eventer i Spania vil vi benytte oss av topp skolerte trenere fra Spania. I tillegg vil det alltid være trenere fra FPN til stedet.

Eventene i Spania vil ha en tydelig FPN-DNA i form av struktur, oppbygging, og deler av innholdet. Ellers vil vi ha mer fokus taktisk trening og utvikling av fotballforståelse. Våre spanske trenere henter inspirasjon fra metodologien som har gjort det spanske landslaget til et av de beste i verden, og metodologiene som brukes av blant annet Barcelona og Real Madrid.

Merk! Dere bestiller selv reise og opphold. FPN sine representanter vil bo på Hotell Sunna Park. Gå inn på denne siden for å lese mer om hotellet FPN skal bo på og eventuelt bestille https://fotballprogresjon.no/fpnmallorca-hoteller/

Alle fotballskolene går over 5 dager, fra kl 08:30 – 13:30. Det legges opp til et spesifikt program rettet inn mot de ulike aldersgruppene. Alle dager avsluttes med en teorisekvens der vi går i dybden på viktige elementer som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller.

Se offisiell brosjyre for FPN|Mallorca ved å trykke her

Fotballskolen på Mallorca gjennomføres i følgende perioder i 2019:

  • Høstferien – Uke 40 (30. september – 04. oktober)
    • FPN | Next Level Fotballskole for gutter og jenter født i 2013 – 2002
  • Høstferien – Uke 41 (07. – 11. oktober)
    • FPN | Next Level Fotballskole for gutter og jenter født i 2013 – 2002

Pris: 2 450 kr

Paguera by
Paguera er et trivelig badested med tre fine strender, lave hus, grønne trær langs gatene og masse småbutikker du kan stikke innom. Den lille byen Paguera ligger i Mallorcas sydvestre hjørne, mellom Palma Nova og Port d’Andratx og bare 24 km fra storbyen Palma. Det er mest liv langs hovedgaten Avenida Pagueras som kantes av motebutikker, suvenirshopper, kaféer og restauranter.

Suksesshistorier

Av spillere som har deltatt på PT over en lengre og betydningsfull periode – har hele 29 spillere representert Norge på de ulike ungdomslandslagene. I tillegg har mange skrevet proffkontrakt, og mange har prøvespilt for store utenlandske toppklubber.

Se suksesshistorier her

Sjekk ut FPN eventer på Mallorca 2019