Fotballprogresjon » Partnere

Partnere

Partnere

nike_bigger

Nike / Torshov Sport

Fotballprogresjon Norge er stolte av å kunne vise til vår avtale med Nike og Torshov Sport. Avtalen medfører at vi får levert kvalitetsutstyr til alle våre fotballskoler og eventer.

Alle FPN-medlemmer får 15% rabatt på veiledende priser (inkl. mva) på alle Nike produkter (sko, klær og tilbehør). Det forutsetter at FPN- medlemmer også blir registrert som medlem av kundeklubben til Torshov Sport.

 smartfish

Smartfish

Fotballprogresjon er stolte av å kunne annonsere at vi har gått inn i et samarbeid med Smartfish. FPN vil få levert Smartfish Recharge til alle våre eventer. Dette innebærer at alle spillere får én Smartfish Recharge hver under lunsjen på våre eventer.

Smartfish har klinisk dokumentert effekt på restitusjon av muskler, som fører til mindre muskelsårhet i etterkant av harde økter. Smartfish har også positiv effekt på prestasjon.

Tottenham sitt A-lag og akademi har valgt Smartfish som offisiell leverandør av sports ernæringsdrikker. Benfica har også implementert Smartfish i ernæringen til sine A-lags og akademispillere.

Ønsker du å lese mer om Smartfish sine produkter, se her:

https://smartfishsport.no/

Train – recharge – perform