Fotballprogresjon » Smartfish

Smartfish

Smartfish er vår samarbeidspartner på veske. Alle våre spillere på eventer får smartfish for å få i seg nok næring i løpet av dagene. Smartfish samarbeider med en rekke av de største klubbene i verden, blant annet Tottenham og Benfica.

I løpet av en fotballkamp blir kroppen utsatt for fysiske påkjenninger som hurtige retningsendringer, gjentatte sprinter, eksplosive hopp og duellspill. Dette innebærer hyppig eksentrisk muskelkontraksjon som fører til større eller mindre ødeleggelser i muskulaturen.

En idrettsprestasjon et resultat av nedlagt arbeid over tid. Arbeidet summerer seg opp, og er grunnlag for resultatene som oppnås. Et fotballag i verdensklasse ser alltid etter bedre treningsmetoder og mer effektiv restitusjon.

Smartfish arbeider med noen av de beste fotballklubbene i verden. Samarbeidene handler om produkttesting, kliniske studier og implementering av våre drikker i spillerenes gjennomtenkte ernæringsprogram. Smartfish samarbeider også med anerkjente universiteter som gjør kliniske studier på fotballspillere med våre produkter. Dette er Smartfish Football R&D.

Les mer om smartfish HER