Fotballprogresjon » Om FPN

Om FPN

FPN har en visjon om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene.
For å lykkes med den jobben må vi nå våre mål;
1. Vi skal være en organisasjon med et stort hjerte. Vi bryr oss om spillerne våres, som blir tatt godt vare på i alle sammenhenger.
2. Utvikle våre spillere, uavhengig av alder og nivå, innenfor alle ferdigheter & egenskaper. Vi skal utvikle komplette spillere som behersker alle deler av spillet.
3. Utvikle spillernes karakter og eieforhold til egen utvikling. Spillerne skal bli i stand til å ta ansvar for egen utvikling og prestasjon.
4. Vi skal sørge for at alle våre trenere er i kontinuerlig utvikling. Vi skal alltid ha trenere på det høyeste nivået innen spillerutvikling.
I motsetning til andre idrettsorganisasjoner er vårt eneste formål å utvikle fotballspillere, og som et resultat av det kan vi fokusere fullt og helt på enkeltspilleren. Vi er genuint interesserte i å hjelpe alle våre medlemmer slik at flest mulig kan leve ut sine drømmer. Gjennom bruk av effektive treningsmetoder, tett veiledning/oppfølging, og konstrukstiv feedback, skal vi hjelpe unge fotballspillere på en raskere og mer effektiv måte.
Våre trenere er de beste spillerutviklerne i Norge. De er spesialister som jobber med spillerutvikling på fulltid. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle våre konsepter slik at vi opprettholder posisjonen som Skadinavias ledende aktør innen personlig trening og spesialisert spillerutvikling. Vi er sikre på at Norge kan utvikle like talentfulle spillere som for eksempel Spania og Brasil, og vi har allerede sendt mange spillere til store klubber i Europa.