Fotballprogresjon » Trenere

Trenere

Våre fantastiske trenere
Danny Sannes
Founder, CEO & Coach

Danny har spilt landskamper for Norge på U-15 til U-18 nivå. På seniornivå har han spilt kamper for Nesjar, Pors, Larvik Turn, Sarpsborg, Fredrikstad og Fram Larvik.

Han har sin idrettutdannelse fra Høyskolen i Finnmark og Norges Idrettshøyskole, samt trenerutdannelse fra NFF.

Før FPN ble en fulltidsjobb jobbet han som trener i Lyn Fotball og Nydalen videregående skole. Før det har han erfaringer som hovedtrener for seniorlag, både kvinner og menn, i 1. divisjon og 2. divisjon. Har han også vært trener for Junior-Elite lagene til både Vålerenga og Lillestrøm, kampanalytiker for VG, samt vært ansvarlig for en lang rekke med Akademier og Fotballskoler.

Kim-David Hunstok
Football & Administrative Director, Coach

Kim-David har spilt for en rekke seniorlag i Norge som inkluderer MIL/MIL, Harstad, Drøbak-Frogn, Frognerparken, Lyn og han spiller fortsatt for Røa.
Han fikk sin Bachelorgrad i Coaching fra Norges idrettshøgskole i 2010, samt hans UEFA B-lisens fra NFF.
Mellom 2007 og 2010 var Kim-David trener for U-16 og U-19 laget til Lyn, samt trener på Akademiet. Etter noen år i Lyn gikk turen til Røa IL Fotball der han var Sportsdirektør- en posisjon han fortsatt har i litt mindre skala. I 2013 tok han et “hvile år” i Røa og tok over ansvaret for Lyn sitt A-lag i 2. Divisjon sammen med Finn Bredo Olsen.

Karl Marius Aksum
Coach

Karl Marius kommer opprinnelig fra Narvik, og har spilt 2. divisionsfotball for FK Mjølner. Han har en Bachelorgrad i “trenerrollen” fra Norges Idrettshøyskole. Etter det fikk han sin grad i pedagogikk fra den samme skolen. Nå jobber Karl Marius med sin mastergrad der oppgaven hans handler om persepsjon i fotball blant de beste unge spillerne i verden.

Før han ble en del av FPN-teamet har han vært assistent trener på A-laget til FK Mjølner, og han har UEFA B lisens fra NFF.

Når han ikke jobber med fotball liker han å bruke tid på film, konserter, reiser, samt se på all type sport.

Oleg Matvejevs
Coach

Opprinnelig fra Latvia. Oleg har hatt stor suksess både som fotballspiller og futsalspiller og har fått mange prestisjetunge utmerkelser som; En rekke Seriemesterskap i Futsal, Topscorer i Nasjonale Mesterskap, Beste Futsal spiller i landet, og landskaper for Latvia. Oleg har også spilt futsal for FC København i Danmark, i Polen, Kypros og i Norge.

Oleg har bachelorgrad i Sports fra Latvia Academy of Sports, og har UEFA B utdannet. Han har jobbet som trener i Kypros, og på Fotballakademiet til Arsenal. I Norge har han jobbet som trener i Kongvinger og Ready, samt Grorud Futsal klubb.

Oleg elsker sport og har ikke tid til noe annet enn det.

Omar Malik
Coach

Omar kommer opprinnelig fra Oslo, men har bodd på Nøtterøy store deler av sin oppvekst.
Han spilte 2. divisjonsfotball for FK Tønsberg fra 2008 til 2012, og har også spilt landskamp for Pakistans A-landslag mot Singapore i 2012.

Omar studerer til å bli Osteopat, og vil våren 2017 være ferdig utdannet med tittel DO. Han vil bl.a. kunne behandle mange forskjellige typer muskel- og skjelettplager.

Før han ble en del av FPN-teamet har han vært trener for Coerver Coaching i 4 år.

Når han ikke jobber eller studerer, bruker han tid på venner, familie og reise.
Omar er ellers en aktiv person, og liker trening i mange former som løping, sykling, langrenn og slalom.